Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Bandırma Belediye Başkanı Mirza: Bandırmalılar, Erdekliler, Bandırma ve Erdek'i, Balıkesir'in emrine vermediler”

Bandırma Belediye Başkanı Mirza:  Bandırmalılar, Erdekliler, Bandırma ve Erdek

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, CHP'li belediye başkanlarını ‘MUHTAR', ‘BAŞ MUHTAR' olarak değerlendiren bazı AKP'lilerin, halkın iradesine saygılı davrandıkları söylenemez” dedi.

Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, “CHP’li belediye başkanlarını ‘MUHTAR’, ‘BAŞ MUHTAR’ olarak değerlendiren bazı AKP’lilerin, halkın iradesine saygılı davrandıkları söylenemez” dedi.
Çeşitli konularda düzenlediği basın toplantısının ardından soruları da yanıtlayan Mirza, “Başta AKP Balıkesir Milletvekili M. Cemal Öztaylan olmak üzere bazı AKP’lilerin, kongreleri ve toplantılarında, Bandırma ve Erdek ile birlikte Balıkesir ilindeki CHP’li belediye başkanlarını ‘muhtar’ veya ‘baş muhtar’ olarak değerlendirmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?” şeklindeki bir soru üzerine şunları söyledi:
“AKP, işine geldiğinde sandıktan, halk iradesinden söz eder. Peki, Bandırma ve Erdek’te ve diğer birçok belediyede göreve CHP’yi getiren halkımızın iradesi ne olacak? Bandırmalılar, Erdekliler, Bandırma ve Erdek’i, Balıkesir Belediyesi’nin emrine vermediler. Varsın, onlar, demokratlıktan uzak bir şekilde bizleri muhtar olarak görmeyi sürdürsünler, biz, kentimize ve vatandaşlarımıza elimizden gelen en iyi hizmeti vermeye çaba harcıyoruz.”
Mirza, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin AKP’de olduğunu düşünerek, CHP’li belediye başkanlarını küçümseme anlayı-şına yönelmelerinin, Bandırma, Erdek gibi ilçelerde yaşayanlar ile Balıkesir arasında yıllardır bulunan gerginliği ve sevgisizliği artırabileceği endişesini taşı-dığını vurgulayarak, bu davranışta bulunan AKP’lileri sağduyuya davet etti.
Haber : Önder Balıkçı



  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı